Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
  • Please do not post a message for the purpose of insulting, incitement to hatred, sexual remarks and any other which does not respect our terms of use !
Sign in to follow this  
xProds

 résolu [CLIENT] CRASH A 100%

Recommended Posts

Bonjour, j'ai un soucis, mon émulateur plus emu est correctement configuré, donc fonctionnel, mais le problème vient maintenant du client qui se crash à 100%

Si vous connaissez le soucis je suis preneur de votre aide ! Si je dois télécharger de nouveau SWF ou autre je veux bien les liens ou les noms à download.. :p

 

Gracias los amigos

emu prob.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Premium

Vérif la console de développement à mon avis sois c'est ta configs d'swfs qui vont pas vérif les liens.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Premium

il te manque le figuredata dans la config de l'hotel des swf

Share this post


Link to post
Share on other sites
Admin
Admin

Vérifie les liens en bas de ton external_variables.txt

Share this post


Link to post
Share on other sites
Admin
Admin

Salut,

 

Ton sujet qui se trouvait dans 

Please login or register to see this link.

>

Please login or register to see this link.

a été déplacé dans  

Please login or register to see this link.

>

Please login or register to see this link.

>

Please login or register to see this link.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...