Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
  • Please do not post a message for the purpose of insulting, incitement to hatred, sexual remarks and any other which does not respect our terms of use !
Sign in to follow this  
Hutomu

 résolu Petit soucis

Recommended Posts

Salut j'ai un soucis avec le CMS habbophp ( il date de 2012) regarder l'image tout en bas, mon profil ( mon look ) sur la page staff ect ne saffiche pas :enerve: Merci d'avance 

IMG_3014.PNG

Edited by Brandon
Préfixe

Share this post


Link to post
Share on other sites
Admin
Admin

@Hutomu Met le code de la page 

Share this post


Link to post
Share on other sites
il y a 1 minute, Thomas a dit :

@Hutomu Met le code de la page 

 

Pas bête :p: 

<?php

 

#|#|#|#|#|#|#|#|#|#|#|#|#|#|#|#|#|#|#|#|#|#|#|#|#|#|#|#|#|#|#|#|#|#|#|#|#|#|

#| #|

#| HABBOPHP -

Please login or register to see this link.

#|

#| Copyright © 2012 Valentin & Robin. All rights reserved. #|

#| #|

#|#|#|#|#|#|#|#|#|#|#|#|#|#|#|#|#|#|#|#|#|#|#|#|#|#|#|#|#|#|#|#|#|#|#|#|#|#|

 

require 'init.php';

 

$tpl->assign('groups','community');

$tpl->assign('selected','selected');

$tpl->display('header.tpl');

 

 

//Liste des rangs

// Pour ajouter un rang ajoutez cette ligne : array('Nom' => 'Modérateur' , 'Rank' => '10' , 'Couleur' => 'darkblue'), à l'intérieur du array $rank

 

$rank = array(

 array('Nom' => 'Fondateur' , 'Rank' => '7' , 'Couleur' => 'red'),

 array('Nom' => 'Modérateur' , 'Rank' => '6' , 'Couleur' => '#000'),

 array('Nom' => 'Codeur' , 'Rank' => '5' , 'Couleur' => 'blue')

); 

 

foreach($rank as $ranks){ $minRanks[] = $ranks['Rank'] ; } //On fait un array des ranks

array_multisort($minRanks,SORT_NUMERIC); // On les tri par ordre croissant

$query = ORM::for_table("users")->where_raw("rank>=".intval($minRanks[0])."")->find_many();

$tpl->assign('user_info',$query);

$tpl->assign('rank',$rank);

 

/////////////////////////////////////////////////

// Display

/////////////////////////////////////////////////

 

$tpl->display('staff.tpl');

$tpl->display('footer.tpl');

 

?>

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Donateur
il y a 7 minutes, Hutomu a dit :

le " pas bête :p:"  n'est pas inclus au cas où mmmdr 

Evidement qu'il n'est pas inclus mdrr.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Admin
Admin

Sous HabboPHP il y a 2 page staff.tpl et staff.php il me semble envoi le code de l'autre page

Share this post


Link to post
Share on other sites
Vétéran

Salut,

 

Ton sujet qui se trouvait dans 

Please login or register to see this link.

>

Please login or register to see this link.

a été déplacé dans  

Please login or register to see this link.

>

Please login or register to see this link.

>

Please login or register to see this link.

 

 

Ceci est un message automatique.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...